Over Poehee

Square

Poehee is een multi inzetbaar creatief bureau dat uitblinkt op het gebied van (grafisch) ontwerp, illustraties, styling, fotografie en creative customized design. Vandaar Poehee Creative Agency.

Poehee is het bedrijf van Roosmarijn van Harten. Met een achtergrond in cultuurstudies en identiteits-vraagstukken, concentreer ik mij sinds 2015 op het maken van mooi beeld en aanverwante creatieve werkzaamheden. Op LinkedIn kun je meer over mij vinden.

Poehee! Veel verschillende disciplines…
Klopt. Ik werk analoog en digitaal. Tot mijn toolkit behoort Adobe Creative Suite, Procreate, papier en posca pen, Nikon camera, houten meetlat en meetlint (niet van hout, dat is onhandig).

Ik zorg graag voor een mooi totaalplaatje dat klopt. Dat kan op allerlei manieren tot stand komen. Poehee maakt, bedenkt, ontwerpt, visualiseert, illustreert, fotografeert en geeft vorm aan ideeën. 

Wat zijn de kosten?
Dat ligt helemaal aan de opdracht. Het ontwerp van een geboortekaartje is weer heel anders dan het fotograferen van een winkelruimte. Ik adviseer je om even contact op te nemen via het contactformulier, per telefoon of per mail. Ik hoor graag wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Ik ga graag voor je aan de slag: grafisch ontwerp | illustraties | fotografie | styling | creative customized design